Facebook Community

Richtlijnen en afspraken

Zo gaan we met elkaar om:

 • Toegang De Facebookgroep is alleen toegankelijk voor deelnemers aan het Business Alchemie Programma .
 • Deze Facebookgroep is een enorm waardevol element van dit programma maar het is geen gegeven dat deze altijd blijft bestaan. Ik ben geen eigenaar van Facebook en wanneer Facebook besluit om hier een andere invulling aan te gaan geven heb ik hier geen grip op.
  Ik zal de community dan op een andere manier aanbieden binnen de academie.
 • Zie deze Faceboekgroep als een nieuwe community waarin je kunt groeien, netwerken, inzichten opdoet in het contact met mij en de andere onderneemsters.
  Ik vind het belangrijk dat deze Facebookgroep voor iedereen een fijne en veilige plek is om te kunnen en mogen delen en het lijkt mij vanzelfsprekend dat alles wat hier gedeeld wordt onder ons blijft en we discreet met elkaars informatie omgaan.
  Je mag alles vertellen over je bedrijf, jezelf en je mooie plannen vanuit kwetsbaarheid en openheid.
 • Tijdens de duur van het programma ben ik actief betrokken bij alle berichten in de Facebookgroep. Ik kijk mee, lees mee en geef waar nodig feedback op de berichten. Wanneer er heel veel berichten zijn, dan kan het voorkomen dat ik het bericht niet heb gezien. Tag mijn naam dan in of onder het bericht zodat ik snel of alsnog kan reageren.
 • Vragen van dezelfde strekking of die steeds terugkomen bij veel deelneemsters zal ik extra aanhalen en behandelen tijdens een call of Q&A.
 • In de avond en in het weekend ben ik niet of nauwelijks in de Facebookgroep aanwezig.
  Een valkuil van het online ondernemen is "altijd" online zijn. Om mijn eigen flow, feelings en energielevel hoog te kunnen houden neem ik die tijd voor mezelf en mijn gezin.
 • Promoties┬áHet is niet de bedoeling deze groep te gebruiken voor het werven van nieuwe klanten.
  Wanneer je actief meedoet met het programma, jouw ervaringen, plannen, voortgang ed. deelt zal je steeds zichtbaarder worden. Deelneemsters weten je dan buiten de groep te vinden om eventueel iets van je af te nemen of met je samen te gaan werken.
  Ik vind het belangrijk hier richtlijnen voor te geven maar veel belangrijker vind ik de intentie van jouw bericht. Het is voor mij geen promotie wanneer je vol enthousiasme een ervaring of nieuw plan deelt.
 • Ik heb het nog niet eerder meegemaakt maar zodra iemand wordt buitengesloten, genegeerd, vervelend wordt benaderd of betiteld zal ik hier actie op ondernemen.
  De intentie van deze groep is zuiver en liefdevol en wanneer je hier niet binnen kan acteren zal ik je persoonlijk uit deze Facebookgroep halen. Je houdt wel toegang tot de cursus in de online leeromgeving.
 • Heb je een vraag van technische aard, een klacht of iets wat je persoonlijk met mij wilt delen plaats dit dan niet in de Facebookgroep maar stuur een bericht naar: support@femkefeeling.nl