Content
Creatie
Maand

Creëer in 4 weken de juiste content
voor een moeiteloze stroom
aan nieuwe klanten & volgers

Herken je dit?

Herken je dit?

Je bent echt
NIET DE ENIGE!

Femke Hertog | Creative Business, Concept en Launch Coach

In de afgelopen 6 jaar heb ik al meer dan 568 vrouwen mogen helpen met het uitwerken van hun ideeën en missies naar een commercieel (online)concept en lanceerplan.

En of ze nu één van mijn online programma's kochten, op een event van mij kwamen of jaartrajecten bij mij volgden; ze hadden allemaal dezelfde vraag. "Hoe dan?"

Het gaat niet eens zozeer over het HOE. Het gaat over de WAT en het WAAROM. Welke content ga je creëren en waarom met deze specifieke opbouw? Iedereen is anders en ik zal je nooit in een hokje stoppen, maar je hebt wel een kader nodig. Weten wat je moet doen en waarom.

Speciaal voor vrouwen zoals jij, die met heel hun hart ideeën in de wereld willen zetten, maar niet weten waar ze moeten beginnen, heb ik deze korte training ontwikkeld.

In 4 weken vertel ik jou wat je kan doen en waarom je deze opbouw moet ownen. Je duikt erin en maakt je deze structuur helemaal eigen. Je maakt zelf de vertaling. Jouw woorden, jouw visie, jouw branding en jouw tone of voice in alles doorgevoerd.

Na de Content Creatie Maand weet jij wat je moet doen om van kijkers, volgers te maken en deze volgers mee te nemen in jouw geweldige aanbod. Zodat ze heel graag van je willen kopen!

De JUISTE content creëren kun je leren.

Je valt pas op in de wereld van online zichtbaarheid, als je gaat delen waar jij voor staat.
Jouw visie, missie, expertise, methode en way of working.

Het gaat niet om jou en in welke leuke koffietentjes jij zit te werken.
Het gaat niet om de nieuwste jurk die je kocht of de leukste foto van je lieve puppy.

Het gaat om wat jij de wereld en je toekomstige klanten kan brengen.
Hoe jij ze helpt van hun drama gevoel naar hun droom resultaat!

Alleen maar vertellen wat je verkoopt is niet genoeg.
Waarom zou ik van jou kopen als er nóg 80 andere leukerds zijn die hetzelfde aanbieden?

Iemand die jou niet kent gaat door een aantal fases heen om uiteindelijk iets van je te kopen.
Wanneer jij jouw content afstemt op deze  fases dan gebeurt er iets magisch*

Kijkers worden volgers en volgers worden klanten.

Fase
#1

BRAND AWARENESS |
Laat kijkers kennis met je maken via deze eerste 5 unieke content items. 

Fase
#2

ENGAGEMENT  |
Maak verbinding met jouw volgers en geef ze met deze 5 content items de mogelijkheid om een eerste stap te zetten naar hun droom resultaat

Fase
#3

CONVERSIE 
Met deze 5 content items schijn je licht op jouw aanbod, neem je twijfels en bezwaren weg zodat volgers klanten worden

Fase
#4

WELKOM & DOWN- OF UPSELL
Met deze laatste 5 content items verwelkom je nieuwe klanten én creëer je content items met een Down- en/of Upsell voor de volgers die eerder niet ingingen op je aanbod. 

#4
Coachcalls

HULP BIJ HET HOE |
Tijdens de actieve ronde is er iedere week een coachcall waarin ik al je vragen beantwoord en live afstem op jouw content

Community
op Facebook

LIKE & SHARE  |
Dit is dé plek om iedere dag jouw content item te delen. Ontvang feedback, likes & love van gelijkgestemde onderneemsters.

Live
Masterclass

IMPLEMENTATIE  |
Aan het einde van de maand vertel ik je in een live Masterclass HOE je deze 20 content items in kunt zetten binnen jouw lanceerroute en deel ik met jou 6 verschillende type lanceringen. 

Al meer dan 330 onderneemsters gingen je de afgelopen tijd voor en deze toffe reacties kreeg ik 'along the way':

CCM-review (7)
CCM-review (8)
CCM-review (9)
CCM-review (10)
CCM-review (11)
CCM-review (12)
CCM-review (13)
CCM-review (14)
CCM-review (15)
CCM-review (16)

We gaan bijna weer beginnen!

Je krijgt op vrijdag 20 mei toegang tot de online leeromgeving waar de prep training voor je klaarstaat. Daarna ontvang je vanaf maandag 23 mei vier weken lang iedere werkdag een nieuwe opdracht.

Je werkt de 4 fases uit. Iedere fase heeft 5 content items.
Je deelt iedere dag jouw content uitwerking in de Community op Facebook, zodat je jezelf accountable houdt. Tijdens deze actieve ronde is er iedere week een live Coachcall via Zoom, waarin ik dieper in ga op vragen en content ideeën, afgestemd op degene die ik in deze live call coach.

Na 4 weken heb jij 20 content items die jou gaan helpen bij het lanceren en promoten van jouw dienst of product. Deze '4-fase-formule' en deze specifieke content items, vormen de structuur die jou keer op keer gaan helpen bij jouw online zichtbaarheid en een moeiteloze stroom aan klanten & volgers.

Aan het einde van de maand vertel ik in een Live Masterclass HOE je deze 20 content items in kunt gaan zetten binnen jouw lanceerroute en deel ik met jou 6 verschillende type lanceringen. 

Omdat deze cursus een totale make-over krijgt
geldt alleen in mei dit TIJDELIJKE AANBOD

CCM_Betalingen

Dit is wat andere onderneemsters zeggen over de Content Creatie Maand:

Dit is wat andere onderneemsters zeggen over de Content Creatie Maand:

Het is nu echt klaar met het lukraak plaatsen
van blogs, video\'s en berichten!

Na deze Content Creatie Maand weet jij wat je moet doen om van kijkers,
volgers te maken en deze volgers mee te nemen in jouw geweldige aanbod
Zodat ze heel graag van je willen kopen!

Nog even dit: Ik geloof niet in gouden bergen en "zo word je snel rijk" methodes, neem dit wonder drankje... en meer van dat. Ik geloof in afgestemd werk, integriteit, verbinding en goed klantcontact. En dat is precies waar al mijn programma’s voor bedoeld zijn zodat jij dat ook kan doen voor jouw klanten. Het mag duidelijk zijn dat er geen garanties zijn dat jij dezelfde resultaten zal behalen als ik deed en doe. Dit is afhankelijk van je branche, jouw capaciteiten, waar je staat in jouw business en niet te vergeten jouw intentie om het beste uit jezelf en je business te halen. Ik ben hier om jou de beste tools, formules en strategieën te geven om jou daar te brengen waar jij naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om de resultaten te behalen.Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van mijn websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garanderen. Just do the work & follow your flow!

Copyright FemkeFeeling | Create Your Business | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring