Business_Concept_Training_FemkeFeeling

In deze  2 delige online training ontdek je jouw beste Business Concept Strategie en ontwikkel  je de slimste weggevers afgestemd op jouw aanbod!

BUSINESS
CONCEPT
TRAINING
HERKEN JOUW COMPLETE
BUSINESS CONCEPT EN CREËER
DAAROP AFGESTEMDE WEGGEVER(S)

Femke Hertog | Creative Business, Concept en Sales Coach.

In de afgelopen 4 jaar heb ik al meer dan 580 vrouwen mogen helpen met het uitwerken van hun ideeën en missies naar een commercieel concept.
En of ze nu één van mijn online programma’s volgden, op een event van mij kwamen of jaartrajecten bij mij volgden; ze hadden allemaal dezelfde vraag.
“Hoe dan?”

Het gaat niet eens zozeer over het HOE. Het gaat over de WAT en het WAAROM. Welk aanbod ga je creëren en waarom met deze opbouw en opvolging?

Iedereen is anders en ik zal je nooit in een hokje stoppen, maar je hebt wel een kader nodig. Weten wat je moet doen en waarom.
Speciaal voor vrouwen zoals jij, die met heel hun hart ideeën in de wereld willen zetten, maar niet weten waar ze moeten beginnen, heb ik deze korte training ontwikkeld.

Doe mee en grijp deze kans om voor €97,-

DIT GAAN WE DOEN:

Tijdens deze  BUSINESS CONCEPT TRAINING vertel ik jou in 2 online Masterclasses:

Welke opbouw jouw (ONLINE) BUSINESS CONCEPT moet hebben zodat jij weet waar je op mag focussen. Welke 9 WEGGEVERS / LEAD MAGNETS jij het beste kunt ontwikkelen afgestemd op jouw concept zodat je een moeiteloze stroom aan nieuwe potentiële klanten kunt creëren.
Je duikt erin en maakt je deze structuur helemaal eigen.
Jij maakt zelf de vertaling. Jouw woorden, jouw visie, jouw branding en jouw tone of voice in alles doorgevoerd.

VOLG DEZE KORTE ONLINE TRAINING
Creëer jouw beste Business Concept ever
voor meer Focus & Flow!

VOLG DEZE KORTE ONLINE TRAINING
Creëer jouw beste Business Concept ever
voor meer Focus & Flow!

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Business Concept Training  × 1 97,00
Subtotaal 97,00
BTW 20,37
Totaal 117,37
  • Selecteer je bank

Ik geloof niet in gouden bergen en "zo word je snel rijk" methodes, neem dit wonder drankje... en meer van dat. Ik geloof in afgestemd werk, integriteit, verbinding en goed klantcontact. En dat is precies waar al mijn programma’s voor bedoeld zijn zodat jij dat ook kan doen voor jouw klanten. Het mag duidelijk zijn dat er geen garanties zijn dat jij dezelfde resultaten zal behalen als ik deed en doe. Dit is afhankelijk van je branche, jouw capaciteiten, waar je staat in jouw business en niet te vergeten jouw intentie om het beste uit jezelf en je business te halen. Ik ben hier om jou de beste tools, formules en strategieën te geven om jou daar te brengen waar jij naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om de resultaten te behalen. Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van mijn websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garanderen. Just do the work & follow your flow!

Copyright FemkeFeeling | Create Your Business | Privacyverklaring

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...